divendres, 4 d’abril del 2008

I mes concrurs

Hola amics i amigues, ja som de nou aquí !. Doncs si senyor, l'amic Jordi Patordi la va tornar a endevinar. El rellotge de sol en qüestió es a la carretera del Bori. I, efectivament, n'hi ha un altre una miqueta més amunt, que es aquest...

Rellotge amb data i tot, i que funciona !!!!.

Ara us ho posaré més dificilet. Un altre rellotge de sol......potser en un lloc més amagadet, més discret.... ai , que dono masses pistes...... Passegeu, passegeu, a veure si sabeu on es aquest altre rellotge de soooooooool ?????

Com sempre hi ha premi per qui l'endevini. En cas de ser un concursant diferent d'en Jordi Patordi, es premi será doble..........per la novetat, més que res......

Com podeu comprovar la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila es curulla de coses curioses-interessant-històriques i algunes fins i tot boniques. Si ens hi fixem les coneixerem. Si les coneixem podrem ajudar a conservar-les. Perque paga la pena conservar-les, oi ?. Almenys algunes si !


Quan acabem la secció "Rellotges de sol" (perque encara en queden alguns) arrancarem amb altres cosetes també curioses (secció "reixes" ???, secció "corrioles" ?).
Doncs apa, fins la propera (que será aviat, amenaço !!!!!)
Per cert, els del rumbi petits i mitjanets han quedat campions nacionals. Bieeeeeeeeeeeeeeeeenn !!
Per cert-2, els del rumbi ganàpies jugaran el dissabte i no el diumenge ("dumenge" en santboianés). Macasumlolla !!!! (per cert, podriem arrencar un diccionari de renecs i expressions malsonants específic de Sant Boi i rodalies, oi ?)
Apa, siau











1 comentari:

elmarge ha dit...

Quines ganes tenia de concursar, osservatore! El primer rellotge està situat a les Cases del Bori, a peu de la carretera de Sant Climent i davant de la bassa del Bori. El tema de les reixes és molt interessant!
Salutacions des del marge.