dijous, 17 d’abril del 2008

Mes concrurs

Hola amics i amigues. Tornem-hi amb el Concrurs, que jo sé que us en moriu de ganes... Doncs ningú ha contestat el darrer enigma rellotgeril. Potser per mandra ? Potser per timidesa? Potser per que ningú ho sap ?. Pero si es molt fàcil !!!. Aquest rellotge es........... al carrer Lluis Castells, al costat del Cap de la Vila !!. Ara no em feu dir el número exacte de la casa on es per que no el recordo, pero es entre Cal Telogia i el vidrier de la cantonada.... Ai, si !!!. "Com es que no ho havia vist !!", us direu. Doncs perque no us hi fixeu, ja,ja.
Vinga, per acabar aquest apartat de rellotges de sol (de moment..., perque ja en trobarem més ja!!), us en poso un de no-massa-fàcil i un altre de molt-i-molt-fàcil (mes que res per que m'ha fet gràcia), a veure si sou observadors i ens podeu dir on son.(ep!, i si ens podeu explicar cosetes sobre aquests rellotges i/o el lloc on están ubicats, millor, que "el saber no ocupa lugar", oi ?).
Doncs apa! Ja tenim els enigmes plantejats, a veure qui es el guapo (o guapa) que es capaç de aclarir-los.
No cal repetir que aquest concrurs és obert a totes les persones (i persons) interessades en el tema, sense distincions ni discriminacions per raó de edat, sexe (poc), raça, adscripció política, color dels ulls, ni nivells de renda. S'admeten com a concrusants fins i tot a mossos d'esquadra en excedència, tenors, aimants del "manuelino" (a veure si algú sap que vol dir "manuelino"!!!), i saltadors de perxa. Fixeu-vos si som moderns, oberts de... ment, i tolerants !!!!!.
Enfi, amics i amigues, senyores i senyors, ladies and gentlemen, tornarem amb alguna de les altres seccions habituals...... (Santboianés ???, Teiatru ???, qui lo sá.......)
PD: Els del rumbi- ganàpies ja han acabat la temporada....... psé, psé.

2 comentaris:

SALUT I FORÇA ha dit...

Bones, com vaig dir la meva participació en els cruncursos és il·legítima perque soc d'aquells que tot s'ho miren, que caminen provant de descobrir `petits tresors´arreu on tomben, i per tant aquests detalls no se m'escapen. Per tant i per no rebentar-ho tot, només aclariré que el rellotge de sol de l'esquerra està al carrer Sant Pere concretament a Cal Nes. Apali!

Anònim ha dit...

Hi ha un rellotge molt cèntric, al carrer Canonge Jaume Colell, cantonada amb Baldiri Comas.

Rosa.