dimecres, 18 de juny del 2008

Concrurs.....

Hola amics i amigues. De nou som aqui amb els enigmes arquitectònico-paisatgístics de la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila. Com que el tema "reixes amb data" ja l'he acabat (segur que n'hi han a cabassos, pero no les tinc controlades...) encetem una altre tema..... "curiositats", que, com el seu nom indica, mostrará coses o objectes o elements de la via pública que he trobat difícils de classificar, pero que m'han cridat la atenció (ATENCIOOOOOOOOOOOOOOO !!!!).
I comencem amb AIXÓ

Algú em pot dir on es aquesta "cosa" i que caram representa ??? (Més que res, perque no ho sé).

Doncs apa, ja teniu enigma per anar fent.... Tornarem aviat, a veure si reprenem els famosos ensenyaments del..... Santboianès, un idioma al teu abast !!!

3 comentaris:

SALUT I FORÇA ha dit...

A rebentar-ho tot!
Aquesta carona tan curiosa forma part d'un tub de desguàs d'aigua de teulada. Em sembla que l'he vist al carrer Joan Bardina tot just a la cantonada amb la `plaçeta´ del Pou Comú; és a dir a la façana de l'antic estanc.
Per cloure el comentari diria que la `carona´no té cap més funció que la decorativa, més enllà de fer de frontissa entre dos trams de tub.
Salut!

l'Osservatore ha dit...

Quasi, quasi !!!!!!!! Tub de desguàs d'aigua de teulada, SI !!! Localització en concret....... NO !!! Funció de l'element en concret.. JO QUE SE !!! jajaja. Bona verbena !!

Lourdes ha dit...

Doncs, em sembla que està al carrer O'Donnell, davant d'on hi havia la botiga del Pere Lluis.