dijous, 12 de juny del 2008

De nou.....Concrurs !!

Hola amics i amigues. Us pensàveu que us havieu lliurat de mi ?? Doncs NO !!. Ja torno a esser aqui, per continuar matxacant-vos amb els enigmes arquitectònico-paisatgístics de la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila. Continuarem amb el darrer tema que vàrem tocar... les reixes amb data. Les de l'anterior post eren faciletes, oi?. De fet les vàreu endevinar ràpidament i, fins i tot us vàreu fer una mica els xulus i sobradets...


A veure la d'avui.....

On es aquesta reixaaaaaaaaaaaaaaaaaa ???? Per cert, té mes de 130 anys, "ahi es ná" !!!

El primer que ho endevini, premi ! (O no....).

Corto i sierro. Fins aviat.


3 comentaris:

SALUT I FORÇA ha dit...

Sense haver pogut anar a comprovar-ho encara, em llanço a dir que aquesta reixa es troba al carrer Major altrament conegut com del Mig. A tocar de la `xurreria del casc antic´, ben a prop del carrer riereta. Salut!

Anònim ha dit...

Confirmo i concreto l`observació de l`amic Codina. La policia no es tonta (je, je, je,...).
Efectivament, es tracta d`una reixa d`un finestral del Carrer Major (o del mig) nº 24, a tocar del cantó amb carrer Riereta, on actualment s`hi troba ubicat l`Hotel d`Entitats i fa anys hi havia un petit supermercat Antolín.
Just al davant hi ha la farmàcia Piña.
Aquesta vegada no has hagut de caminar gaire...
JPCdeS

l'Osservatore ha dit...

Molt bé, nens ! Veig que manteniu el nivell de observació. Segui així. Per cert, curiosa la referència a les forces d'ordre públic, je,je.