dimecres, 21 de maig del 2008

Mes Concrurs

Hola, hola, hola, senyores i senyors, continuem endavant amb la nostra secció de recull-exposició de coses-objectes-elements dignes de veure i/o ressenyar a la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila.
D'entrada agraïm a la amiga Rosa la indicació de un altre rellotge de sol, pel carrer Baldiri Comas. Es aquest:

Evidentment, es un rellotge "modern", pero amb el valor de testimoniatge de la ubicació de l'original (1904, "ahí es ná" !!). Gràcies.

A continuació agraïm a l'amic Xavi, el marginat o marginal, (ho dic pel bloc "el marge", je, je) , l'intent, reeixit per altre banda, d'enfonsar aquesta secció tot publicant un comentari (precís i preciós, com sempre) sobre una pedrota que volia incloure com a enigma per tots els concrursants. Bé, tots, tots...... en JPCdeS i algún mes......
La pedrota es aquesta:
I ja sabeu tots on es, oi ? No ??? No m'ho puc creure !!. Es impossible que, observadors i tafaners com sou, no us hagueu fixat en la pared de l'Ateneu tot intentant abandonar la nostra inclita i mai-ben-governada Vila en qualsevulla mitjá de transport per la Avgda. Maria Girona. Enfi.. sembla ser que aquesta pedrota prové de l'antiga masia de Ca l'Amigant i la creu seria com la signatura del picapedrer o artesá "ad-hoc". Xavier Marginal dixit.

Una vegada fet aquest preàmbul, nosaltres a "lo nuestro", com en Just Moliner !. Continuem amb el tema de les reixes de forja. La del post anterior era facileta,facileta, oi ? I com sempre l'amic JPCdeS va ser el primer a atrevir-se a respondre. Primer ? Ünic ?..... tant se val..... Les properes reixes-enigma son les seguents....

Una de FACILONA, FACILONA:

i una altre potser no tant xupadeta......

Doncs apa, ja teniu feina per fer. Passejeu, mireu, fixeu-vos en les cosetes, tafanejeu, enfi, feu una mica el dròpol, que també convé de tant en tant.
Ale, ladies and gentlemen, tornarem properament amb altres seccions d'aquest modest bloquet, que es petitet pero trempadet, oi que si ??
P.D. Del rumbi no en parlo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno mestre:
són molt faciletes. La 1ª és una reixa que no desmereix gens la façana de la casa, una preciositat vella i bella de debò: C/ Pi i Margall 160, fa cantó amb el C/ Auger.
L`altra...
bé, dóno una mica de peixet uns quants díes a veure si algú més ens ho diu i així ens podem "repartir" el premi.
Andavant les atxas !!
JPC de S.

l'Osservatore ha dit...

Be, be´, aixi m'agrada, donant una mica de "vidilla"...
A veure, valents, deixareu que en JPCdeS s'emporti ell solet els suculent premi ???

elmarge ha dit...

Casundena! Aquesta segona reixa la he vist però no m'em recordo d'on és... Lamento haver-te axafat (santboianés) el tema de la creu de can n'Amigant però com estaves embelasat pels rellotges i les reixes... je, je...
Xavier, el marginal (que no marginat).

Anònim ha dit...

Osti noi !
Entre una cosa i l`altra, resulta que ningú ha dit on és la tal reixa de 1902. Doncs bé, si passegem pel carrer de La Plana i ens aturem en el nº 29, doncs la tenim just al davant del nas.
JPC de S