divendres, 2 de maig del 2008

Mes Concrurs

Hola amics i amigues. Després de rebre una quantitat ingent de missatges, missives i senyals de fum reclamant-ho, tornem amb el concrurs !!!. La sèrie de rellotges de sol la donem per acabada, malgrat haver rebut alguna localització nova (gràcies Rosa) que ja anirem a fotografiar.
Així doncs, ladies and gentlemen, encetem un nova sèrie.... les reixes amb data !!!
Si, amics, aquest tipus de treball artesanal es abundós a la nostra inclita i mai-ben-governada Vila, amb multitud de exemples al nostre abast. Reixes més o menys treballades, més o menys lluïdes, mes o menys "afil.ligranades" (es pot dir així ??), pero sempre fruit d'un treball honest, sincer, primari (en el bon sentit, eh!).
I per introduir-nos en el sempre sorprenent món de la reixa començarem amb un exemplar de quasi cent-cinquanta anys situat a la finca del costat de un dels rellotges de sol que hem vist. Facilet, facilet......

Oi que ja heu endevinat on es ??. Doncs apa, digueu-nos la "adreça" d'aquesta reixa i demostreu-nos que no sou uns tanoques desmenjats i coneixeu una mica les cosetes de la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila.
Tornarem.

Per cert, els del rumbi-mitjans juguen aquest diumenge un partidás amb els de Vaya !!!.. dolid.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta reixa tan preciosa és la de "cal talugía", en el nº 8 de Lluís Castells, on no fa gaires anys hi havia els serveis funeraris de Sant Boi.
J.P.C. de S.

l'Osservatore ha dit...

Efectivament, amic JPCS, la reixa en qüestió es la de cal.......Talugia? ..Telogia?.... Talogia?............
Alguna aportació ????

Anònim ha dit...

Tota la vida se dit" Cal Tulugia"