dimarts, 8 de gener de 2008

El Croncrurs II

Hola amics i amigues !


Una vegada superada la voràgine nadalenca (sopars, dinars, Pastorets, concerts, torrons, cava, escudelles, canelons, cotillons, etc, etc.) tornem, per fi, a la aparent normalitat.

I, per tant, reemprenem (es diu aixi ?) les seccions habituals d'aquest bloc. Som-hi.

El Croncrurs !!!!

Quina decepció, senyores i senyors, ni una resposta correcta a la qüestió plantejada als posts anteriors, sobre on era aquella inscripció de "Año 1909" !!!. Bé, la veritat es que no hem rebut cap resposta, correcta o no............

Es que no us hi fixeu quan passejeu per la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila ?. Potser es que ni tant sols passejeu ? Aquests dies d'esbarjo tampoc ??. O es que us fa mandra contestar (més que res per si la espifieu...) ???.

Sigui com sigui, la resposta era senzilla. Aquesta inscripció es en un lloc on segur que tots vosaltres hi heu passat i hi passeu constantment. Es a la Rambla Rafel Casanova (si, si, a la Rambla !!), concretament al nº 24.

Buenu, vaaale, la propera será més faciletaaaaaa.

Doncs vinga, premi a qui endevini i localitzi aquesta façana que, per cert, també porta l'any 1909 al frontis.Aquesta está xupadeta, oi ?

De moment continuem sense premis per al que ho endevinin, ho estem treballant.......
Doncs ale, demostreu que coneixeu una mica la nostra ínclita i mai-ben-governada vila, caram !!

Continuará (potser amb una nova entrega de "Santboianès, un idioma al teu abast" ??)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:
La foto de la casa de 1909 és a Pi i Margall nº 52.

Jordi.-

Anònim ha dit...

Jo també ho confirmo, al costat de Can Garrofa, li diuen la Casa Verda, o sigui que ja li pots donar el premi al Jordi, encara que només sigui una cançó.
Sergi