divendres, 19 de setembre del 2008

Ja hi tornem a ser !!!

Iep! Ja soc aqui un altre cop ! Us pensàveu que us deixaria tranquils per sempre més ?? Doncs NO !!. Sant Torne'm-hi, com diria aquell. Les vacances ?. Bé, i gràcies per preguntar. Hem voltat una miqueta, aquí i allá, hem fet panxing, cervesing (gran esport, per cert), guiring (que vol dir fer el guiri, of course), i moltes més coses. No massa llargues i una mica "partides" (ai, la feina...)pero profitoses.

I com que jo soc així, toca-pebrotets de mena, us poso unes imatges per comprovar com esteu de geografía i viatgologia i em digueu ON he estat de vacances... Entre els encertants sortejaré una xapa de cervesa rovellada que em vaig trobar per terra (la gràcia es que es d'una cervesa local d'un dels llocs on he estat, je,je) i un grapadet de clofolles d'avellana, típic de l'altre lloc (óndia, em sembla que he donat una pista, macásum l'olla !!).

Aqui van les imatges........
















Qué, xules, eh ??. Ah! Familiars i coneguts no poden participar, evidentment.....
I una vegada fet aquest preámbul turístico-inquisitorial, tornem a dirigir la nostra atenció a coses i cosetes de la nostra ínclita-i-imai-ben-governada Vila.
I com que els temes de reixes i rellotges sol ja están bastant suadets (per cert, no n'heu descobert cap de nou?) començarem la sèrie....... Corrioles!
Corrioles ??. Si home, aquells objectes enganxats a dalt de les façanes per tal de poder aixecar coses pesants fins a dalt. (Quina definició més patillera, marededu !!). Totes de forja, evidentment. I n'hi han de ben maques, com per exemple aquesta.....



















Per cert, algú em pot dir on es , je,je.
Doncs apa, a badar i observar, i atenció quan mireu cap a munt buscant aquesta corriola, no trepitjeu coses desagradables.

Siau i salut !!!
(a veure que faran aquest any els del rumbi...)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora, noi! Quines vacances de bloc més llargues que t'has pres...

Ferran

SALUT I FORÇA ha dit...

Bé. Primera fotografia viatjistica: Ni idea! Costa Gironina??
La segona ben fàcil: La Meda grossa.
La tercera facil també: Cartoixa d'Escala Dei.
La quarta també penso que fàcil: Pinell de Brai.
Ara bé, el forjat no estic tan segur, pot estar a tocar de la Plaça Llorenç Presas?

Ramon

SALUT I FORÇA ha dit...

Ai! El celler cooperatiu és el de Falset no el de Pinell. Sorry!

Ramon