dijous, 3 de juliol del 2008

Santboianades

Hola amics ! Fa uns quants dies vàrem llegir la notícia de la "inauguració" de uns recorreguts biciclístics (santboianès ??) per la nostra ínclita-i-mai-ben-governada Vila i rodalies per part de les autoritats municipals. De entrada, bé, oi?. Es positiu fomentar el transport animal i la despesa física controlada per part dels ciutadans. (encara que.... aquests recorreguts ciclistics només son vàlids els diumenges i festes de guardar ?. Si hom o don circula per els dits recorreguts en dies feiners, será mereixedor de una multa o reprovació?. Perqué s'ha emprat una pintura blava senyalitzadora d'aquests itineraris tant cutre-barata que ja ni es veu ??... preguntes amb resposta o no.....).

En fi, al gra !

El que realment és indignant es que, parlant de temes biciclístics, s'estigui obviant un fet absolutament cabdal i decisori en la projecció internacional de la nostra ínclita-i-mai-ben-governada Vila. Si, amics i amigues, senyores i senyors, nosaltres tenim una cosa que no té ningú més (ni els de Viladecans, je,je). Estem parlant de... EL CARRIL-BICI MES CURT DEL MÓN !!!

Que no us ho creieu ???. Voilá la prova gràfica fefaent i "refinitiva":

Ubicació: Carrer Cardenal Vidal i Barraquer
Llargada: 25-30 metres ???
Particularitats: Es de baixada, cosa que facilita la utilització per part dels esforçats biciclistes sense massa esgotament muscular i/o articular.
Data d'inauguració: Ni m'en recordo. Si algú la sap que ens la faci saber.
Taxa d'utilització: Mínima. També consta la seva utilitat com a zona d'aparcament alternatiu en moments de alta demanda d'aquest servei.

Crec que es un element urbano-paisatgístic que mereix la nostra atenció i reconeixement i pot contribuir a una millor difusió internacional de la nostra i-i-m-b-g Vila.

Per tant, proposo crear una Comissió per incloure aquest Carril-Bici dins el llibre de Records Guinness (Guinness, quin nom més suggerent, oi?). Tothom qui s'hi vulgui integrar i treballar per la causa que ens ho faci saber. He dit.


Doncs apa, a continuar passant calor, i tornarem amb mes cosetes de Sant Boi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep!, jo m'apunto a la comissió, hehehehe

Anònim ha dit...

Carrils bici fantasmes, senyalització només en castellà, brutícia, deixadesa, actes bandàlics la nit del 29/06/08, pèrdua d`identitat, etc, etc.
Carai noi, el Regidor del Barri Centre s`està lluïnt...
Això sí: duu les corbates més fashion i més cares de tot el Consistori.

Anònim ha dit...

ei, saps l'excusa que van donar per fer el carril?, doncs que aixì evitaven que es pogués aparcar.Això va ser dit per la gent de la regidoria del area de mobilitat.

Jordi Agustí