dilluns, 17 de març del 2008

Mes concrurs

Hola amics i amigues. A punt d'entrar a la Setmana Santa, reprenem l'ansiat qüestionari de coneixements geogràfico-urbans i fins i tot històrics de la nostra inclita i mai-ben-governada Vila. El darrer enigma era, efectivament, la façana de la casa d'en Torrents (des d'aqui un record permanent per l'Agustí. Ferro !!). El que no puc aclarir-te, amic Jordi Patordi Cul de Simbordi, es a qui pertanyen les inicials JT. Torrents segur !. Pero.... qui ??. Algú ens pot il.luminar ???.

Molt bé. Doncs ara procedirem a inaugurar una sub-secció dins l'ampli ventall del Concrurs.... La sub-secció de "Rellotges de Sol " que, com tothom sap, son les maquinàries o estris per mesurar el temps i saber la hora on vivim més ecol.lògics i poc contaminants (per cert, com es que els de Iniciativa no en tenen un a casa de cada militant, soci o "patitzant" ???..... Eiiiiiii, es una brometa amb carinyuuuuu...!!). Doncs aixó, a la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila encara en queden alguns en funcionament ("si la autoridad i el tiempo no lo impiden") i no com a Sant Pol de Mar (ja m'enteneu, oi ?).


Ale, on es aquest rellotge de sooooooooool ??????


Com sempre el guanyador (escollit per sorteig entre els milers i milers de respostes de reberem) d'aquest enigma s'emportará un magnífic premi, consistent en música de la que m'agrada a mi, faltaría més !!.
Fins aqui el post d'avui. Curtet, oi ?. No us amoineu, que tornarem aviat.
Bones vacancetes a tots ( i totes....es clar !)

Per cert, els del Rumbi hem guanyat als de Madrit.... Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn !!!
Apa siau.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cagumcony, aquest cop m`has fet caminar !!!
Aquest "retratu" amb rellotge de sol el trobem a la carretera del bori nº 18, just al davant d`Aigües de Barcelona i del CEIP Benviure, anant cap a Sant Climent (bona terra i mala gent), a mà dreta.
Per cert dues cases més amunt n`hi ha un altre que hi és desde 1773, setze anys abans de la Revolució Francesa.
I una mica més amunt encara, hi ha el Restaurant Can Xixol. Una immobiliària molt coneguda de Sant Boi ha comprat el terreny d`aquest Restaurant. Es la mateixa immobiliària el propietari de la qual va adquirir l`Ateneu via subasta. La pregunta és:
Qui és l`advocat d`aquest "pájaro" que va comprant tantes finques i solars a Sant Boi ?
Va, una pista:
Actualment és regidor de l`Ajuntament i forma part de l`Equip de Govern.
2ª pista: també era regidor de l`Ajuntament en temps del Caudillo i també formava part de "l`equip de govern); es broma, no hi havia oposició.
3ª pista: Té un cognom molt nostrat.
4ª pista: El seu pare també va ser nomenat "fill predilecte de Sant Boi" pels "mèrits" en la Hermandad sindical de labradores y ganaderos en època de l`antic règim. "Tocar les parts és pecat, valga`m déu!!"
5ª pista: va votar entusiàsticament a favor de la concessió del titol de fill predilecte de Sant Boi a l`últim alcalde de Franco.
6ª i ultima pista:
En aquell mateix Plè Municipal on es va decidir aquesta concessió honorífica, i davant la desorientació d`altres companys de Consistori que es van abstenir o absentar per "compromisos molt urgents", el nostre conegut advocat va celebrar amb alegria i joia la decisió presa, atès que ja s`hi veu ell en la propera designació de fill predilecte...
Jordi Patordi.-

l'Osservatore ha dit...

Hola Jordi Patordi. No et queixis, que el caminar es salut !!
Casumlasangdunbacallá, tu si que m'has xafat la guitarra, jo volia posar el rellotge del 1773 com a proper enigma.....No passa res, en posaré un de més dificilet, jeje.
Per cert, estic al.lucinat de les cosetes que saps de la nostra ínclita i mai-ben-governada Vila........
Una abraçada

Anònim ha dit...

Gràcies pel "piropu".
No, home, no,
no en sé gaires de coses de Sant Boi, el que passa és que m`hi fixo molt quan passejo, ara que des que m`he jubilat no faig res més que anar amunt i avall.
M`agradaria que m`expliquéssis coses del poble, tú que les saps quasi totes, i també de tú: ets mestre?, historiador?, periodista?, a què et dediques ?
Sembles un vailet molt trempat, i gent com tú és la que fa falta pel govern del nostre poble. Se`m fa que tens un 40 anys; m`equivoco de gaire ?
Si en tens menys, ho sento, nano, i si en tens més, doncs també.
Au, me`n vaig a prendre`m el remei i el sopar. Ja ho saps:
a la taula i al llit, al primer crit !
una abraçada.-
Jordi Patordi.-

SALUT I FORÇA ha dit...

Caram! Quina descoberta de bloc. La veritat sigui dita em fas enveja perquè tens un poder de convocatòria superior al meu! (800 visites!) Potser si que podries optar al govern de Sant Boi, qui sap!
Casun l'olla! M'ha sabut greu això dels `compromisos urgents´ de fet pensava que el pare a l'hospital ingressat d'urgència era prou urgent. Deixant de banda això espero amb candeletes la publicació d'una nova edició del concrurs o cruncurs com en deien a casa.